Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Dykketeknikk, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig:
Dykketeknikk Haugland
Kirkegata 5
4610 KRISTIANSAND
E-post: post@dykketeknikk.no

Opplysninger som innhentes
Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.dykketeknikk.no, når du er i kontakt med oss eksempelvis via e-post eller når du bruker våre tjenester.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?
Vår e-handelsplattform er levert av Shopify og data lagres enten i deres egen skytjeneste eller i deres skytjenester hos Google Cloud. Se www.shopify.com/legal/privacy/customers for mer informasjon.

Underleverandører
Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av tredjepart. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.

Klarna:
Om du betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt.

Stripe:
Vi bruker Stripe som betalingsløsning i vår nettbutikk og informasjon som blir gitt i forbindelse med kjøp i nettbutikken vil bli lagret hos Stripe.

Google Analytics:
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

BAS21:
BAS21 er vårt regnskapsprogram og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

Bring:
Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Easy GDPR av Innonic:
Vi bruker Easy GDPR for å ha oversikt og kontroll på data vi samler inn relatert til personvern og informasjonskapsler.

CustomerHubApp
Vi bruker CustomerHub app til å lage kundekonto og denne appen vil dermed ha tilgang til informasjon som vises her.

Kommunikasjon gjennom e-post og sms
Som kunde vil du kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremt du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Innsyn og retting
Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Du kan få innsyn i informasjon som er lagret hos oss om deg ved å sende oss en mail på post@dykketeknikk.no med emnet "Personvern henvendelse". Det er da viktig at du skriver fullt navn i mailen. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting
Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.