Om Dykketeknikk

Dykketeknikk ble startet opp i slutten av 2021 og den nye flotte nettbutikken ble lansert helt i begynnelsen av 2022 med lager i Kristiansand sentrum.

Ettersom dykketeknikk er nyoppstartet jobbes det fortsatt med å fylle opp lageret i Kristiansand med dykkeutstyr av topp kvalitet fra flotte leverandører. Det betyr at innholdet i nettbutikken er i utvikling. Det jobbes kontinuerlig med å få på plass samarbeid med fantastiske leverandører som kan tilføre noe ekstra og unikt. Vi ønsker produsenter som er kvalitetsbevisste, innovative og som gir deg ekstra verdi for pengene dine. 

Dykketeknikk er for alle som er interessert i dykking, enten du er lidenskapelig opptatt av dykking eller du går rundt med tanker om å prøve dykking for første gang. Ønsket vårt er at flere får oppleve hvor fantstisk det er å uforske verden under vann. Målet vårt er å finne det beste og mest riktige dykkerustyret til deg så du kan fokusere på de gode dykkeopplevelsene.

Vi mener det er viktig med et allsidig og godt tilbud i norske butikker og norske nettbutikker så vi kan bygge både kunnskap og næring lokalt i Norge. Dykketeknikk selger og leverer kun varer i Norge og når du bestiller noe hos oss betaler du det samme for frakten uansett hvor i landet du bor.

Ta gjerne kontakt på post@dykketeknikk.no dersom du har spørsmål, trenger hjelp eller ønsker kjøpsveiledning.